Здивує особливим смаком та ароматом: п'ять варіантів зробити каву неперевершеною.
15.01.2024
7750

Журналіст
Шосталь Олександр
15.01.2024
7750

Як покращити смак кави за допомогою п'яти добавок
Ванільний екстракт
Деякі додають ванільний сироп, але від такої добавки кава стає лише калорійнішою і шкідливішою. А ось справжній ванільний екстракт зробить напій ароматним, смачним та корисним.
Гіркий шоколад
шоколад чудово поєднується з кавою. Якщо ж додати до напою трохи гіркого шоколаду, то він стане смачнішим і благороднішим.
Сіль
Невелика кількість великої рожевої або морської солі зроблять каву набагато ароматнішою, якіснішою та смачнішою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миттєво прокинетесь: якими напоями можна замінити каву вранці
Кокосова олія
Невелика кількість харчової нерафінованої кокосової олії перетворить звичайну каву на корисний і насичений напій.
Сироп агави
Цей екзотичний компонент можуть використовувати ті любителі солодкого, які хочуть досягти цікавих смакових поєднань з максимальною користю для здоров'я.
77% українців п'ють щодня каву. Більшість віддає перевагу напою з молоком. Найпопулярніші лате, капучино, американо. Кожен десятий у каву додає сироп для урізноманітнення смаку.
Найпопулярніші арабіка й робуста. Перша має м'який смак, друга гіркий і терпкий. Вона містить набагато більше кофеїну, міцна. За ароматом їх легко розрізнити. В арабіці є нотки темного шоколаду й горіха. Робуста має їдкіший, виражений аромат, що нагадує запах темних маслин.
Читайте також
- Наймодніший манікюр липня — ви точно здивуєтесь
- Стрижка, яка молодить і додає густоти волоссю після 45 років
- Молода мама в тренді — стильні образи на літо від Ганни Кошмал
- Сукня, яка рятує від спеки і зваблює з першого погляду
- Помилки жінок з пишними формами — що їм заважає бути щасливими
- Секрет густого волосся — як позбутись тонких локонів