Рецепт кетчупу з кабачків на зиму — навіть 50 банок буде мало.


Соус кетчуп із кабачків відразу захоплює з першого ковтка. Цей густий, пряний соус з ідеальним поєднанням солодкого і кислого додасть нові смаки будь-якому страві. Рецепт його приготування опублікували на YouTube каналі "Смачно Просто та Доступно".
Інгредієнти:
- кабачки (очищені) — 2,5 кг;
- цибуля — 700 г;
- сіль — 3 ст. л.;
- цукор — 190 г;
- томатна паста — 700 мл.;
- оцет 9 % — 180 мл.;
- паприка — 1 ст. л. з гіркою;
- перець чилі — 0,5 ч. л.;
- коріандр мелений — 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
Кабачки нарізати кубиками, посолити і залишити на 30 хвилин. Потім відцідити і відціджені овочі поставити на вогонь разом із нарізаною цибулею. Додати спеції і варити протягом певного часу, доки кетчуп не набуде пожаданої консистенції. Після цього його можна розлити у стерилізовані банки.
Радимо ознайомитися з іншими рецептами:
Швидкі та смачні майже малосольні огірки, які готові всього за 20 хвилин. Ферментовані помідори, що стануть готовими за 4 дні та ідеальні малосольні огірки за два дні — всі ці рецепти допоможуть рознообразити ваше меню і порадують шматочком літа навіть у холодну пору року.
Цей рецепт соусу кетчуп із кабачків з публікацією на YouTube каналі "Смачно Просто та Доступно" дозволить вам створити смачний і оригінальний соус для будь-якої страви. Він має пряний смак з чудовим поєднанням солодкого і кислого, яке надасть вашим стравам нові аромати та смакові відтінки.
Читайте також
- Ці знаки Зодіаку відчують шалений тиск у ретроградний Меркурій
- Погода в Україні сьогодні — де будуть зливи та похолодає
- Золото чи платина — який метал краще для прикрас
- Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 липня 2025 за Таро
- День ангела Марини 17 липня — найщиріші побажання та листівки
- Смачна забута каша на сніданок — мало хто знає про цей рецепт